Bild
Klinika

Designer av ett friskt leende

Priser

Konkurrenskraftiga priser

Vi använder högsta kvalitetsmaterial från Tyskland, Schweiz och Norden. Våra jämförelsevis låga beror bland annat på att lönenivåerna är lägre i Polen än i Sverige. Även hyrekostnader och skatter är lägre i Polen.

De priser som vi erbjuder våra utländska kunder är samma priser som våra polska kunder betalar. Vi lägger inte till några extra avgifter för ökade kostnader förenade med behandling av utländska patienter. Vad som är också viktigt, är att vi fungerar självständigt utan några förmedlare.

Preliminära behandlingskostnader

E-posta gärna till vår mailadress och beskriv de problem som vi kan hjälp till med. Efter att ha fått uppgifterna om typ av behandling kan vi fastställa behandlingskostnaderna och behandlingsprocessen mer noggrant.

Behandlingsprocess

Eftersom det finns många behandlingsmöjligheter, upprättar vi en individuell behandlingsplan för varje patient. Planen görs i samband med konsultsamtalet.
Om ni bestämmer er att besöka vår klinik, så var god och skicka ett e-brev till oss med uppgifter om vilket datum och vilket klockslag ni skulle vilja komma till oss för att få träffa en av våra läkare. Vi brukar svara på e-post inom 24 timmar.

Images
Bild
E Karty

EC-kort eller kreditkort

Med oss kan du också betala med ditt betalkort eller kreditkort