Bild
Klinika

Designer av ett friskt leende

Media

15 mai 2013

Implantat från Polen: hög kvalitet till ett fördelaktigt pris

En artikel i den tyska tidskriften FOCUS

Uppkomsten av nödvändigheten av protetisk behandling med material av hög kvalitet förknippas med stor finansiell belastning för patienter. Det bidraget de tyska sjukkassorna utbetalar för behandling av tänder täcker inte helt kostnaderna för en sådan behandling. Många patienter måste stödjas med kredit eller helt och hållet ge upp sin behandling. Implantat sätts in i Polen, bland andra i HAHA-kliniken, det är ett attraktivt alternativ för dem.

mai 2013

På högsta nivå

En artikel i branschmagasinet TPS

Redaktionen för ett branschmagsin för tandläkare har högt värderat den internationella skalan av aktiviteter av HAHS-kliniken, den höga kvaliteten på våra tjänster och de moderna lösningar som erbjuds av klinikien. Dottern till klinikens grundare, implantatspecialist dr Joanna Hahs-Gaborska berättade i en lång intervju om klinikens historia och planer för framtiden.

6 oktober 2011.

4 tandläkare och 1 krona

En artikel i den tyska tidskriften SUPERillu

Fyra tandläkare, fyra alternativa behandlingar. HAHS-kliniken togs som enda klinik från Polen med i en jämförande sammanställning av polska och tyska tandläkarrum. I artikeln beskrivs erfarenheter och åsikter från patienter.
Slutsats: I HAHS-kliniken behandlas tänder på världsnivå till bättre villkor än i Tyskland.

25 september 2011

För att spara på implantat, åkte jag ända till Polen"

En artikel i det tyska dagbladet "Bild am Sonntag''

Många tyska patienter behandlas i Polen eftersom de kan välja bästa protetiska lösningar. Stomatologisk behandling i Polen är fördelaktigare med avseende på priser än i Tyskland. Somliga kliniker har även avslutat avtal med tyska sjukkassor. Wolfgang Krause, patient i HAHS-kliniken, säger i artikeln att han är väldigt nöjd med behandlingen som han fick i Szczecin.

9 mai 2009.

Reportage i TVN24

Patienter från utlandet som använder sig an medicinska tjänster i Polen, planerar här också sin semester, drar nytta av hotelltjänster, gastronomi och kulturerbjudanden. Skalan av den här företeelsen gynnar utvecklingen av tjänstesektorn i städer som besöks av utlänningar. En av städerna som representeras i reportaget är Szczecin, härifrån kommer patienter som behandlas i HAHS-kliniken.

25 april 2009.

En artikel i tysk Märkische Allgemeine

Europeiska Unionen ger möjlighet att dra nytta av billigare behandling utomlands. Oberoende av det faktum, var vi bestämmer oss för behandling, refunderas dess kostnad enligt EU regler på samma villkor. Tandläkarbehandling , ögonoperationer är exempel på ingrepp som utförs utanför Tyskland till ett fördelaktigare pris. Mer och mer patienter bestämmer sig för att dra nytta av den här möjligheten. HAHS-kliniken i Szczecin framställs i den här artikeln som en plats, dit det varje år kommer väldigt många patienter från utlandet, framför allt från Tyskland och Danmark.

18 november 2008

Ett reportage i TVN24

Patienter från hela världen letar efter möjlighet att behandlas utomlands. De väljer kliniker och sjukhus, som kan hjälpa till vid hälsoproblem och samtidigt tillåter att spara pengar. Företeelsen av medicinsk turism i Polen skildras av TVN teamet bland annat med hjälp av exempel från HAHS-kliniken i Szczecin.

maj 2008

Tandbehandlingsled från Norden

Magasinet Baltic Panorama analyserar i en omfattande artikel företeelsen tandvårdsturism. Patienter från de nordiska länderna besöker oftast Szczecin. HAHS-kliniken är en av de största och modernaste klinikerna och väljs av många patienter som bestämmer sig för att få tandbehandlingar gjorda i Polen.

8 oktober 2007

I POLEN BLOMMAR VÅRDTURISMEN

Artikel i tidningen „Gazeta Wyborcza”

På massage, plastikoperationer och nya tänder spenderade utlänningar förra året minst 65 milj dollar. I år kommer de att spendera ytterligare minst en tredjedel av den summan. I HAHS-kliniken i Szczecin behandlas varje månad ungefär 50 utlänningar från hela Europa.